Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

диспорт та ксеомін

Вівторок, 15 лютого 2022, 16:08

Усе, що ви хотіли знати про ботокс, диспорт і ксеомін

диспорт та ксеомін

Позбавитися мімічних зморщок навколо очей, на лобі, між бровами, а також тяжів на шиї можна лише за 10 хвилин за допомогою так званих ін'єкцій краси.

Усі вже чули про ботокс, але на ринку б'юті-процедур з'явилися препарати нового покоління – диспорт і ксеомін. Дізнатися більше про "ін'єкції краси" можна, перейшовши за посиланням https://anacosmo.ua/meditsinskaya-kosmetologiya/ukoly-botoksa/

Який препарат вибрати 

Ботокс дає змогу позбавитися від міжбрівної складки, зморщок на лобі та довкола очей (так званих гусячих лапок), тяжів на шиї. За допомогою цього препарату вдається навіть підняти брови чи "відкрити" очі.

Ін'єкції диспорту дозволяють відкоригувати динамічні зморшки. Діє цей препарат протягом п'яти місяців. Зважте лише, що диспорт не можна колоти пацієнтам, які не переносять лактозу. 

Ксеомін – найновіший препарат на ринку косметологічних послуг. Він практично гіпоалергенний, до нього не звикає організм (термін дії не скорочується навіть через багато років постійного використання). Ефект від ін'єкцій ксеоміну зберігається протягом чотирьох місяців. 

Чому варто звертатися лише до респектабельної клініки 

Варто пам'ятати й про негативні наслідки таких ін'єкцій. Якщо їх робитиме некваліфікований косметолог або пацієнт не дотримуватиметься правил відновлення протягом реабілітаційного періоду, то "уколи краси" можуть спричинити: 

– Викривлену посмішку через асиметричне розслаблення м'язів лівої та правої частини обличчя; 

– Проблеми з артикуляцією. Вони виникають унаслідок часткового паралічу м'язового апарату гортані; 

– Ускладнення при жуванні та ковтанні їжі. Вони є наслідком порушення дозування препарату або протоколу введення ботоксу в ділянку носо-губних складок; 

– Опущення повік і брів. Таке трапляється внаслідок введення надмірної кількості препарату. Ботулотоксин необхідно колоти у чітко визначеному дозуванні. Надмірна кількість препарату занадто розслабляє м'язи й вони опускаються на очі, спричинюючи птоз; 

– перебої у роботі серця. Вони можуть виникнути за неправильного дозування, порушень правил протоколу підготовки до процедури, недотримання стерильності; головний біль. На нього скаржаться до 3 % пацієнтів. 

– головний біль виникає внаслідок перерозподілу навантаження на м'язи обличчя; 

– появу відчуття маски на шкірі, а також відчуття "обмороження" останньої. Такий ефект спостерігається, коли м'язи були повністю знерухомлені. Цього не варто робити, адже цілковита відсутність міміки має неприродний вигляд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.