Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ukranews.com

Вівторок, 29 січня 2013, 17:12

Пукач визнав причетність Кучми та Литвина до вбивства Гонгадзе

Олексій Пукач у суді визнав причетність Володимира Литвина і Леоніда Кучми до вбиства журналіста Георгія Гонгадзе.

 

Після оголошення вироку, суддя Мельник запитав у Пукача, чи погоджується він з вироком, на що Пукач відповів: «Я погоджуся, коли у цій клітці зі мною будуть Кучма і Литвин – відповів Пукач на запитання судді, чи погоджується він з вироком, і додав. – Я все розповів під час слідства і підчас суду, але правду в цьому залі хотів знати один Федур».

Суддя потерпілої сторони Валентина Теличенко оскаржуватиме вирок в Апеляційному суді і намагатиметься, щоб замовники вбивства Георгія Гонгадзе були встановлені.

«Слава Богу цю фразу чула не тільки я, але й журналісти. Насправді Пукач неодноразово в досудових і судових свідченнях говорив про Кучму і Литвина, про те, де і коли зустрічався з Литвином, але це не було використано в розслідування замовників убивства», – заявила вона.

Адвокат Пукача Григорій Демиденко також заявив, що оскаржуватиме вирок Печерського суду, назвавши його занадто жорстоким.

Нагадаємо, Пукача засудили до довічного ув'язнення.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.