Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

lv.npu.gov.ua

Четвер, 17 лютого 2022, 14:20

Мешканця Червоноградського району затримали за незаконну вирубку лісу

вирубка дерев

Мешканець одного із сіл району незаконно зрубав 10 сосен.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 16 лютого, близько 18.00 год на території Червоноградського району правоохоронці виявили трактор із саморобним причепом, який перевозив дерева без відповідних документів.

Як встановили у поліції, 27-річний мешканець одного із сіл Червоноградського району незаконно зрубав десять дерев породи "сосна" та намагався вивезти їх. Нечіповану деревину правоохоронці вилучили, а також трактор, який перевозив незаконно зрубані дерева.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на території природного парку "Бойківщина" незаконно вирубали дерева на майже 180 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.