Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Дрогобичі

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 21 лютого 2022, 12:00

У Дрогобичі п'яний водій спричинив ДТП з п'ятьма постраждалими

ДТП у Дрогобичі

На вул. Трускавецькій п'яний водій Peugeot зіткнувся з авто ВАЗ 2107, травмувалися водій та четверо пасажирів ВАЗу.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 20 лютого, о 23.30 год на вулиці Трускавецькій у Дрогобичі водій авто Peugeot, 36-річний мешканець району, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з авто ВАЗ 2107 під керуванням 24-річного дрогобиччанина.

Внаслідок аварії постраждали водій ВАЗу та четверо його пасажирів: 16-річна дівчина та троє чоловіків, віком 20, 26 і 42 роки. Їх усіх госпіталізували до лікарні.

Медики вияснили, що водій Peugeot перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.