Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

годинник

П'ятниця, 17 червня 2022, 13:54

Львівська обласна рада відмовилася від подарункових годинників

годинник

Львівська облрада скасувала закупівлю у Київського годинникового заводу 107 подарункових годинників вартістю майже 200 тисяч гривень.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради у середині березня скасувало тендер у системі ProZorro на придбання подарункових наручних годинників.

Аукціон стартував 15 лютого, участь у ньому взяли ТзОВ "Перший український годинниковий завод "Київська Русь" та ТзОВ "Київський годинниковий завод", які зголосилися виготовити годинники за 181 872 грн і 197 100 грн відповідно. Переможцем обрали Київський годинниковий завод, а початкова вартість закупівлі становила 197 120 грн.

Проте у середині березня закупівлю скасували через "відсутність подальшої потреби".

 

 

Зазначимо, всього управління майном спільної власності облради замовляло 107 годинників, з них 74 чоловічих годинників та 33 – жіночих, що становить орієнтовно 1800 гривень за одиницю.

Годинники мали бути кварцові, з символікою Львівської обласної ради: гербом Львівської обласної ради на циферблаті, гравіюванням на задній кришці по колу "Від голови Львівської обласної ради", по центру – герб України. У закупівлю також входили подарункові футляри до годинників.

Гарантійний термін 70 чоловічих та 30 жіночих годинників мав становити не менше 18 місяців, а ще 4 чоловічих та 3 жіночих – не менше 36 місяців.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Київський годинниковий завод" зареєстрований із 1997 року у Києві, займається виробництвом годинників та ювелірних виробів. Власником заводу є киянин Олексій Золотарьов.

Нагадаємо, у червні 2021 року облрада замовила 100 подарункових годинників вартістю понад 1300 гривень за одиницю заводу "Київська Русь"

Завод "Київська Русь" неодноразово бере участь у закупівлях облради щодо доставки подарункових годинників. Зокрема, на початку 2019 року завод виготовляв для облради 60 подарункових годинників (тоді вартість одного подарункового набору становила 1012,5 грн), а у 2017 році облрада заплатила заводу майже 40 тисяч гривень за 40 годинників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.