Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 22 лютого 2022, 15:44

Татків мільйонер Козицький закликає галичан релаксувати під час важкої праці

Максим Козицький

Голова Львівської ОДА Максим Козицький розповів, що завданням влади є зробити все, щоб людям було комфортно жити на Львівщині.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький сьогодні, 22 лютого, під час брифінгу.

Максим Козицький повідомив, що Львівська ОДА не отримувала додаткових завдань у зв'язку з ситуацією на сході України, а облдержадміністрація виконує завдання, які стосуються забезпечення якості життя на Львівщині.

"Завдання дуже прості − зробити все, щоб людям було комфортно жити на Львівщині та завдання не змінюються. Ви знаєте, кожен день треба важко працювати та зберігати спокій. Справді, Україна має з 2014 року вісім років досвіду війни та боротьби за свою незалежність. Наша армія за ті роки точно стала сильнішою. На цей рік ви бачите найбільший бюджет. Тому наше завдання зробити так, щоб воїни на передовій відчували, що в них є потужний тил. І це стосується Львівщини" − повідомив Козицький.

Голова Львівської ОДА також зазначив, що ведуться консультації з владою Львова та іншими містами щодо можливостей прийняття людей, які можуть приїхати на Львівщину. З 2014 року на Львівщину приїхало понад 11 тисяч людей, а щороку область приймає два з половиною мільйони туристів.

"Росія, яка була присутня вісім років на окупованих територіях, офіційно сказала, що їхні війська там присутні. Те, що ми знали вісім років стало явним. Для нас нічого не змінилося. Треба думати як оборонятися від загарбника" − додав Козицький.

За словами Максима Козицького, наразі поліція посилено патрулює міста на Львівщині та здійснюється охорона об'єктів стратегічної інфраструктури. А мешканці області зі свого боку можуть навчитись надавати першу медичну допомогу.

"На цей момент треба вести звичайний ритм свого життя. Якщо треба сходити в магазин − сходіть в магазин, якщо треба сходити в кіно − сходіть в кіно, якщо треба побути вдома − побудьте вдома. Наразі я не бачу чогось, що змінилося. Якщо зміниться − чекаємо завдань, які будуть ставитися відповідно до ситуації, яка може скластися" − зазначив Максим Козицький.

Нагадаємо, сьогодні відбудеться президія Львівської обласної ради, на якій буде визначений час проведення позачергової сесії облради. Сесія облради скликається для ухвалення Програми про підтримку Сил територіальної оборони Львівщини.

Додамо, 16 лютого Львівська обласна рада першочергово скерувала на підтримку 103 батальйону територіальної оборони 5 мільйонів гривень в рамках програми "Безпечна Львівщина".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.