Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 22 лютого 2022, 13:52

Львівська міськрада завтра збереться на позачергову сесію

Львівська міськрада

Депутати розглянуть питання "Про реакцію на російську агресію та негайне розв'язання питань, що пов'язані з посиленням обороноздатності держави". 

Завтра, 23 лютого, Львівська міська рада проведе позачергову сесію, на якій депутати розглянуть питання "Про реакцію на російську агресію та негайне розв'язання питань, що пов'язані з посиленням обороноздатності держави".

Про це повідомив голова фракції ЄС Петро Адамик.

"Міський голова Львова Андрій Садовий підтримав спільну ініціативу депутатів Львівської міськради щодо скликання позачергової сесії міськради, на якій ми запропонували розглянути питання "Про реакцію на російську агресію та негайне розв'язання питань, що пов'язані з посиленням обороноздатності держави". Сесійне засідання відбудеться завтра, у середу, 23 лютого, початок о 10.00" – написав Адамик.

Нагадаємо, Львівська облрада також планує провести позачергову сесію, на якій депутати ухвалять Програму підтримки Сил територіальної оборони Львівщини.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.