Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 24 лютого 2022, 17:18

Усі системи життєзабезпечення міста працюють в звичному режимі – Садовий

Львів

У місті не зафіксували перебоїв у системах життєзабезпечення.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Станом на 17:00 год всі системи забезпечення міста працюють в звичному режимі: водопостачання, теплопостачання, газопостачання, електрозабезпечення. Повідомлення про перебої у одному з районів міста не відповідають дійсності" – наголосив Садовий.

За його словами, у еккожному районі Львова створили центр для збору засобів першої необхідності для біженців.

Вже сьогодні ми розпочали приймати людей. Це їдуть діти-сироти зі Сходу України, їдуть жнки, які потребують допомоги" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні вранці Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією, а в Україні ввели воєнний стан.

Також аеропорт Львова скасував всі рейси.

У Львові відкрили пункти допомоги, де збиратимуть речі, харчі, медикаменти. Львів’ян просять здавати кров для українських військових.

Також у львівських гуртожитках планують розселювати біженців з інших областей України, а на в’їзді до Львова та області встановлять блокпости.

Додамо, мешканців Львівщини попереджають про диверсантів у військовій формі з червоною пов'язкою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.