Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

черги за візою

П'ятниця, 25 лютого 2022, 13:48

У Львові утворились черги до візових центрів (фото)

черги за візою

Біля візових центрів у Львові утворились черги з людей, що бажають виїхати, тоді як консульства та посольства закриваються.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

На вулиці Джерельній у Львові утворились черги до точок видачі віз, також ці контори видають довідки про медичне страхування громадян. Також утворилась черга до посольства Ізраїля.

У той час, як представництва держав у Львові закриваються. Так, генеральне консульство Чеської Республіки у Львові від сьогодні зачинене для прийому громадян.Вчора Канадське посольство у Львові закрилось, співробітники виїхали до Польщі.Ще раніше у лютому Канада перенесла своє посольство з Києва до Львова через загрозу російського військового нападу. 

Раніше повідомлялось, Чеське місто Брно підготує десятки міських квартир для потенційних біженців з України.Польща розгортає пункти прийому біженців у Люблінському та Підкарпатському воєводствах – міста Плоцьк, Кельці та Краків задекларували допомогу і підтримку Україні.

Зазначимо, вчора вранці Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією, а в Україні ввели воєнний стан.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.