Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт пропуску з Польщею

Понеділок, 28 лютого 2022, 12:50

Польська мережа готелів Аrche group готова прийняти 5000 українців

пункт пропуску з Польщею

Польська мережа готелів Аrche group виділила місця у своїх готелях для біженців з України.

Про це повідомляє польське видання Polska Agencja Prasowa.

Польська мережа готелів Аrche group запустила службу допомоги біженцям з України. Зокрема, мережа Аrche group підготувала у 16 своїх готелях місця для біженців з України.

Як йдеться у повідомленні, звернутися за допомогою можуть компанії, які шукають житло для сімей українських військових, працівників, крзових штабів, тощо.

Крім цього, у кожному із готелів обрали координатора, який збиратиме інформацію про потреби біженців. За потреби додаткові місця можуть розгорнути у конференц-залах готелів, для цього додатково закупили понад 1500 матрасів.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ Польщі запустило сайт для підтримки українських біженців.

Польські прикордонники спростили формальності при перетині українсько-польського кордону до мінімуму, а Укрзалізниця призначила низку евакуаційних рейсів з Києва до Львова та на захід України. 

Станом на 28 лютого понад 150 тисяч українців за останні чотири дні потрапили до Польщі через пункти пропуску Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.