Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

протипіхотні міни

loda.gov.ua

Понеділок, 28 лютого 2022, 17:03

Мешканців Львівщини попереджають про заміновані предмети на території регіону

протипіхотні міни

Жителів Львівщини просять не підходити до підозрілих предметів та не доторкатися їх, бо вони можуть бути заміновані.

Про це повідомила преслужба Львівської ОВДА.

На території області діють розвідувально-диверсійні групи, які намагаються дестабілізувати ситуацію в регіоні. Існує ймовірність, що вони залишають різні предмети, начинені вибухівкою: телефони, дитячі іграшки тощо. Можуть встановлювати заборонені протипіхотні фугасні міни-"пелюстки". 

"Не підіймайте незнайомих предметів, в жодному разі не торкайтеся їх. Якщо предмет здався вам підозрілим, за змоги обгородіть їх підручними засобами та повідомте обов’язково поліцію або військових", – повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, на Львівщині виявляють мітки, які диверсанти залишають на дорогах. Кіберполіція створила спеціальний бот для повідомлень про виявлені мітки, які окупанти лишають на дорогах.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.