Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вуличне освітлення

Четвер, 3 березня 2022, 12:10

На Львівщині не вимикатимуть вуличне освітлення та підсвітку будівель

вуличне освітлення

У області вирішили не вимикати освітлення вулиць та будівель для безпеки мешканців.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОВА.

Освітлення на вулицях Львівської області та підсвітки фасаду будівель вирішили не вимикати для безпеки мешканців.

Як наголошують у поліції, це дозволяє запобігти мародерству та забезпечити правопорядок. Водночас у приватних помешканнях у вечірній час світло рекомендують вимкнути.

станом на сьогодні правоохоронці разом із бійцями тероборони Львівщини, волонтерами патрулюють вулиці міст і сіл області, а також несуть службу на блокпостах.

"Закликаємо громадян не залишати (не забувати) на вулицях та у громадських місцях (на зупинках громадського транспорту, у кафе, магазинах, торговельно-розважальних центрах тощо) особисті речі, пакунки, сміття та таке інше. Такі предмети можуть викликати підозру. Водночас застерігаємо – не підіймайте з землі (тротуару, підлоги) різноманітні "знахідки" – вони можуть бути небезпечними. Також попередьте про це дітей", – зазначила речниця ГУ НП Львівщини Світлана Добровольська.

Про підозрілих осіб, автомобілі, виявлені позначки, маяки та сигнали, небезпечні чи підозрілі предмети, а також різноманітні правопорушення, потрібно повідомляти на оперативну лінію 102 або 112.

За минулу добу таких повідомлень надійшло майже 2800 – усі вони перевірені.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.