Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

П'ятниця, 4 березня 2022, 14:08

За добу Львівщина прийняла понад п'ять тисяч переселенців

Львівщина

За минулу добу у Львівській області розселили понад п'ять тисяч переселенців.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

За минулу добу у Львівській області розселили понад п'ять тисяч осіб, які були вимушені переїхати з інших областей. Всього з 24 лютого Львівщина прийняла вже понад 80 тисяч українців.

"Ми зараз фактично розділили можливість прийняття громадян на різні етапи. Перший − це ті приміщення, які спеціалізовано призначені для проживання. Це санаторії, готелі хостели тощо. Другий − це вся можлива інфраструктура, яка може бути використана під тимчасове розміщення: школи, гуртожитки тощо" − повідомив перший заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Андрій Годик.

Годик додав, що використання другого типу приміщень це крайній захід. Проте, якщо ситуація потребуватиме, окрім цього, можуть розгорнути ще додаткові місця, зокрема в спортивних спорудах.

"В нас ще є вільні ліжкомісця в достатній кількості, тому всім кому необхідно ми ці умови надамо" − зазначив Андрій Годик.

Нагадаємо, за тиждень Львівщина прийняла понад 75 тисяч переселенців.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.