Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Coca-Cola в Україні

footbom.com

П'ятниця, 4 березня 2022, 16:14

У мережі Сільпо більше не буде Coca-Cola

Coca-Cola в Україні

Торговельні мережі в Україні припиняють продавати продукцію американської компанії Coca-Cola Cо. через продовження її роботи на ринку російської федерації.

Про припинення продажу товарів Coca-Cola повідомили мережі: Fozzy Group, Varus, Novus. 

Так, мережі припиняють продаж газованих напоїв Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes, мінеральної води BonAqua, холодного чаю FuzeTea, соків Rich, енергетичних напоїв Monster Energy Drink та Burn.

"Наша мережа супермаркетів більше не співпрацює з компанією Coca-Cola, яка продовжує роботу на території агресора. Ми відмовляємося від усієї продукції, що належить бренду", – повідомила мережа супермаркетів Novus у Facebook.

"Ми ухвалили таке рішення, зважаючи на офіційну позицію компанії Coca-Cola продовжувати діяльність на ринку країни-агресора", – повідомляє Varus.

Нагадаємо, раніше Coca-Cola HBC (Coca-Cola Hellenic Bottling Company AG) повідомила про тимчасове зупинення роботи заводу в Києві та евакуацію співробітників.

У росії Coca-Cola HBC належать десять заводів із виробництва безалкогольних напоїв і соків.

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.