Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

П'ятниця, 11 березня 2022, 13:58

На Львівщині курсують електрички, а більшість маршруток залучили для потреб ЗСУ

Львівська залізниця

У області змінили графік приміських автобусів та залізничного транспорту.

Про це сьогодні, 11 березня, на брифінгу повідомив керівник управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА Степан Рудницький.

Станом на сьогодні на території Львівської області через часткове залучення маршруток для допомоги військовим та перевезення переселенців, значно зменшили кількість приміських та міжміських автобусів, а також скасували обідній рейс електричок.

"Приміські та міжміські автобусні маршрути, а також залізничні перевезення курсують зі зміненим графіком. Прошу мешканців із розумінням поставитись до цього, адже перевізники залучені до допомоги нашій армії та внутрішньо переміщеним особам.

Поруч від головного вокзалу є приміський залізничний вокзал з якого курсують електрички в напрямках: Трускавця, Східниці, Сколе, Сянок, Стрия, Самбора, Мостиськ. Окрім цього, з приміського вокзалу здійснюються відправлення автобусів в напрямку на Городок, Дрогобич та Пустомити" – наголосив Рудницький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.