Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська залізниця

П'ятниця, 11 березня 2022, 16:13

На Львівщину щодня прибувають до 30 евакуаційних поїздів

Львівська залізниця

У область щодня прибувають близько 30 евакуаційних поїздів із 25-35 тисячами переселенців.

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Наша область щодня в середньому приймає 30 евакуаційних потягів із 25-35 тисячами людей, які вимушено полишають свої домівки. Щоб розвантажити головний залізничний вокзал, потяги зупиняють і на станції "Підзамче".

Працівники вокзалу та залізниці цілодобово координують свою роботу. Якщо у Львові велике навантаження, то потяг зупиняється на інших станціях – у Самборі та Червонограді. Надалі, щоб розвантажити Львів, людей привозитимуть у Стрий, Дрогобич, Красне та Золочів" – написав Козицький.

За його словами, станом на сьогодні із львівських автостанцій громадський транспорт курсує до Самбора, Стрия, Дрогобича, Червонограда, Красного та Городка.

"Зараз транспортних засобів на маршруті менше, оскільки їх використовують на потреби армії та вимушених переселенців. Зі Львова для вимушених переселенців курсує безкоштовний евакуаційний потяг у Перемишль та Холм, а також у Чоп на Закарпатті. Від головного залізничного вокзалу та усіх інших станцій Львівщини курсують евакуаційні автобуси до пунктів пропуску" – додав Козицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.