Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Яворівський полігон

Вівторок, 15 березня 2022, 11:43

Через обстріл Яворівського полігону загинули два полковники

Яворівський полігон

Внаслідок авіаудару на Яворівський полігон загинули полковники Євген Гаврюшин та Олег Ящишин.

Про це повідомляють міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов на своїй сторінці у Фейсбуці та Самбірська міська рада.

У неділю, 13 березня, через обстріл Росією Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) загинули полковник, лицар Ордена Богдана Хмельницького II ступеню Євген Гаврюшин та полковник, старший викладач Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Олег Ящишин.

Олега Ящишина поховають сьогодні на Личаківському кладовищі у Львові, а Євгена Гаврюшина – у Самборі.

"13 березня 2022 року під час ракетного удару рашистів загинув мій друг і вчитель у військовій справі полковник Олег Ящишин. Панахида 15 березня об 11:00 в Гарнізонному Храмі Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 13), поховання на Личаківському кладовищі" – написав Немчінов.

"13 березня під час обстрілу Міжнародного центру миротворчості та безпеки загинув полковник Гаврюшин Євген Володимирович, лицар Ордена Богдана Хмельницького II ступеню" – наголошують у Самбірській міськраді.

 

Нагадаємо, 13 березня російські війська  здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки у селі Старичі Яворівського району: 35 осіб загинуло та ще 134 отримали ураження.

За попередньою інформацією, авіаудар було здійснено з акваторії Чорного та Азовського морів, загалом випустили близько 30 ракет.

У ДБР відкрили справу щодо обстрілу полігону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.