Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пасажирські перевезення

Четвер, 17 березня 2022, 13:32

Миколаївське АТП не забезпечує перевезення пасажирів на трьох маршрутах

пасажирські перевезення

Оброшинська ОТГ планує розірвати договір з перевізником, який з початку війни майже не обслуговує маршрути №148, №187 та №387.

Про це повідомила пресслужба Оброшинської сільської ради Львівського району.

Оброшинська сільська рада та мешканці громади вирішили провести громадські слухання щодо розірвання договору на перевезення із "Миколаївським АТП-14627", який обслуговує №148, №187 та №387.

У сільраді наголосили, що перевізник ігнорує свою роботу, майже не дає автобуси на маршрути, а також не реагує на багаторазові звернення громади.

"На звернення перевізник практично не реагує. Позиція керівництва громади наступна: після перемоги буде ініційовано громадські слухання щодо дострокового розірвання договору з цим перевізником та проведення нового конкурсу на перевезення, на вищезазначених маршрутах. Після чого відповідне звернення буде скеровано у Львівську ОДА, як організатора перевезень" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у 2019 році на львівському міському маршруті № 36 нелегально почали курсувати автобуси Миколаївського АТП.

За даними аналітичної системи YouControl, "Миколаївське АТП-14627" зареєстроване ще у 1996 році та надає послуги пасажирського наземного транспорту міського та приміського сполучення. Кінцевими власниками є двоє жителів Пустомитівського району Голод Орест та Олійник Неля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.