Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

novyny.lviv.ua

Четвер, 31 січня 2013, 14:10

Послуги охоронців-контролерів обходяться Львівелектротрансу майже у 2 млн. грн.

Упродовж 2012 року Львівелектротранс уклав угод із охоронними фірмами на суму 1 млн. 760 тис. грн. на послуги охоронців-контролерів у трамваях та тролейбусах.

У грудні, комунальне підприємство уклало дві найбільші угоди з ТОВ «Секюріті»: на послуги фізичної охорони на 803,5 тис. грн. та охорону громадського порядку на 765,3 тис. грн. Ця ж компанія у у другій половині 2012 року отримала від Львівелектротрансу ще понад 60 тис. грн.

Також минулого року були укладені угоди із ПП «Агенство безпеки «Блокпост-Сервіс» – на майже 48 тис. грн. та ТОВ «Агенство безпеки «Тайфун» – понад 68 тис. грн.

У «Львівелектротрансі» працюють 24 контролери, яких супроводжують 7 охоронців. Також 20 охоронців у транспорті працюють самостійно, виконуючи роль контролерів.

Зарплата контролера становить 1400 грн. щомісяця (без премій). Вартість однієї години роботи охоронця становить для «Львівелектротрансу» 12 грн. (плюс 2 грн., якщо охоронець працює як контролер). Відтак при 30 робочих днях, з графіком роботи з 7:00 до 21:30, місячна платня за охоронця становить близько 5-6 тис. грн.

"Як відомо, від початку року контролери та охоронці оштрафували пасажирів на суму понад 36 тис. грн.", - пишуть Наші гроші. Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.