Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Укрзалізниця

Понеділок, 21 березня 2022, 12:58

Укрзалізниця повернула платний проїзд у поїздах

Укрзалізниця

Відтепер у неевакуаційних поїздах Укрзалізниці вимагатимуть плату за проїзд.

Про це повідомляє Укрзалізниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Укрзалізниця повертає платний проїзд неевакуаційними поїздами, а також закордонними рейсами. При цьому евакуаційні поїзди внутрішнього сполучення та міжміські електрички залишаться безкоштовними.

Як уточнили в Укрзалізниці, повернення до систематизованого продажу квитків на міжнародні рейси дасть змогу пасажирам планувати свою подорож заздалегідь і гарантовано забезпечити собі місця у вагоні, адже посадка буде за квитками.

"2,75 млн українців та громадян інших країн уже врятовано залізницею й доставлено до безпечних місць – і ми продовжимо це робити, свідомо лишаючи всі внутрішні евакуаційні рейси безкоштовними. Ми також бачимо нормалізацію трафіку за кордон: близько 12 тисяч пасажирів на день замість 20 тисяч ще тиждень тому. А відтак ми систематизуємо процес посадки і вводимо можливість цивілізовано придбати квитки та оплатити послуги перевізника. Це дозволить нам у свою чергу виконати свої зарплатні зобов'язання перед поїзними бригадами, які з першого дня війни самовіддано вирушають у рятівні евакуаційні рейси, подекуди курсуючи по два тижні поспіль" – пояснив керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський.

Натомість евакуаційні рейси Укрзалізниці всередині країни не потребують придбання квитків, посадка є безкоштовною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.