Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мобільна кухня

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 22 березня 2022, 11:00

У Львові організували мобільну кухню для переселенців

мобільна кухня

Біля університету ветеринарної медицини запрацювала мобільна кухня для вимушено переміщених українців.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 21 березня, з 9:00 год біля Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького запрацювала мобільна кухня – фургон, де готують їжу для вимушено переміщених українців.

Ініціатором мобільної кухні є Офіс із ліквідації наслідків катастроф та надзвичайних ситуацій Міністерства внутрішніх справ Туреччини. Готуватиме для вимушених переселенців команда турецьких кухарів.

"Наші друзі з посольства Туреччини погодилися підтримати вимушено переселених осіб, які зараз знаходяться у Львові. Вони надали велику польову кухню, спроможність якої – готувати впродовж дня їжу для близько 10 тисяч людей", – зазначив директор департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради та  голова міської евакуаційної комісії Євген Бойко.

Передбачається, що їжу також готуватимуть у різних локаціях міста поблизу центрів, де проживають вимушено переміщені українці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.