Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Вівторок, 29 березня 2022, 15:12

На Львівщині затримали диверсанта з Сімферополя

львівська поліція

У області затримали уродженця Сімферополя, причетного до диверсійної діяльності.  

Про це повідомив очільник Національної поліції України Ігор Клименко на своїй сторінці у Фейсбуці.

За добу, 28 березня, поліцейські затримали 5 осіб, які збирали інформацію для російських окупантів та підтримували ворога.

"Неможливо зрозуміти осіб, котрі допомагають ворогу. Та й не хочеться навіть думати про їхню мотивацію. Вони відповідатимуть за свою зраду" – написав Клименко.

Зокрема, у Кіровоградській області під час перевірки виявили у телефоні місцевого мешканця листування щодо місць ураження ракетами різних об’єктів в Україні та фото топографічних карт місцевості міста Кропивницького та його околиць.

На Львівщині затримали уродженця Сімферополя, причетного до диверсійної та деструктивної діяльності на території області.

У Дніпропетровській області поліцейські виявили трьох громадян, які збирали фотографії будівель, споруд, блок-постів, волонтерських центрів, комунікували через месенджери з представниками Росії.
Усіх затриманих передали СБУ для проведення подальших перевірок.

У поліції зазначили, що загалом з 24 лютого, коли Росія напала на Україну, на території нашої держави викрили 486 осіб, причетних до диверсійної діяльності. 

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 25 квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.