Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

chervone-vpu.in.ua

Четвер, 31 січня 2013, 19:08

Спеціальна комісія у Львіській ОДА перевірятиме Червоненське ПТУ

У Львівській обласній державній адміністрації створена комісія, що перевірятиме факти незаконного вимагання грошей та побиття студентів викладачами у Червоненському вищому професійному училищі Золочівського району.

Про це сьогодні, 31 січня, на брифінгу повідомив Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко, інформує кореспондент Варіантів

"Відповідно до сюжету, який я вчора вранці подивився на одному із львівських телеканалів, зранку ми мали розмову з керівником адміністарції, створена група, яка перевіряє ці факти. Сьогодні в межах наради надали попередню інформацію, але ще завершена перевірка всіх фактів, які були викладені", - сказав Павленко. 

Він наголосив, що, згідно з отриманими фактами, можна зробити висновок про низку правопорушень в діяльності адміністрації закладу.

"Це питання перебуватиме на моєму контролі і якщо є будь-яка альтернативна додаткова інформація, прошу надавати її особисто", - сказав Павленко.

Також чиновник попросив заступника голови Львівської ОДА Івана Груника взяти під особистий контроль питання студентки ПТУ, на яку, за інформацією журналістів, адміністрація закладу чинить тиск.

Нагадаємо, нещодавно прокуратура Львівської області розпочала перевірку щодо можливих фактів незаконного отримання викладачами Червоненського вищого професійного училища коштів від студентів, привласнення бюджетних коштів, а також заподіяння викладачами навчального закладу тілесних ушкоджень його вихованцям.

Сюжет про це показали на одному із львівських телеканалів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.