Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

podrobnosti.ua

Четвер, 31 січня 2013, 19:54

Євросоюз виділить Львову 1,2 млн. євро гранту на програму поводження з відходами

Євросоюз дофінансовуватиме реалізацію програми поводження із відходами грантом на суму 1 млн. 202 тис. євро.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

«У лютому стартує спільний проект департаменту містобудування, ГО «Екологічні ініціативи» та Люблінського муніципалітету під назвою «Створення муніципальної системи поводження із відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові із використанням досвіду міста Любліна», – зазначено у повідомленні.

Реалізація проекту розрахована на 2 роки. Він включає розробку та затвердження комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування, придбання та розміщення 80 спеціалізованих контейнерів для роздільного збирання відпрацьованих елементів живлення (батарейок), придбання обладнання на базі мікроавтобусів пересувних пунктів для збору відходів побутового електронного і електричного устаткування, придбання та встановлення устаткування для знешкодження ртутних ламп та інших елементів устаткування, які містять пари ртуті.

Також у його межах проводитиметься інформаційно-освітня кампанія для населення із висвітлення питань поводження з відходами побутової електроніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.