Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

Четвер, 31 січня 2013, 20:08

Пасажири отримали понад 800 тис. грн. компенсації за зірвані рейси Hyundai

Держпідприємство «Українська швидкісна залізнична компанія» заявляє про видачу пасажирам компенсацій на загальну суму понад 800 тис. грн. за зрив і затримку рейсів «Українського експресу» (Hyundai) в грудні 2012 року.

 

«Всі пасажири, які, як ви кажете, «стояли в полі» і звернулися, згідно з нашою документацією, у касу, вони отримали компенсацію. Усього понад 800 тис. грн. видано компенсації пасажирам», – повідомив директор підприємства Леонід Лобойко.

За відшкодуванням вартості квитків звернулися близько 5 тис. осіб.

Нагадаємо, наприкінці грудня представники компанії Hyundai Corporation заявили, що розібралися в причинах постійних поломок поїздів, та обіцяли виправити їх упродовж декількох тижнів. Тим часом ЄББРназвав ці поїзди інвестиційним провалом року.

У грудні поїзди Нyundai ламалися постійно, люди змушені були стояти посерез поля по дві і більше годин, окрім того, їхати без тепла й світла.

Востаннє Нyundai зламався і не зміг виїхати зі Львова до Києва вже 23 січня цьогороку.

Джерело: Українські новини

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.