Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Слобожан

Прес-реліз,   Понеділок, 4 квітня 2022, 14:11

Олександр Слобожан: Агресор відповість за руйнування українських міст

Олександр Слобожан

Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан розповів про Бучу, де він перебував у перші дні російського вторгнення в Україну.

Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан розповів про ситуацію у місті Буча, де він перебував у перші дні військового російського вторгнення в Україну.

Про це повідомило Львівське регіональне відділення АМУ.

«24 лютого я був зі своєї сім’єю у Бучі, де я мешкаю, ми опинилися під обстрілами, і до 12 березня я знаходився там, де були розгорнуті бойові дії. Була дуже важка ситуація, в оселях не було ні світла, ні газу, ні опалення. Місцева влада намагалась зробити все можливе, щоб забезпечити людей хлібом у віддалених районах, але це було складно через небезпеку. Довелося топити сніг, щоб вижити», - розповів Олександр Слобожан на каналі CNN.

Нагадаємо, 1 квітня міський голова Бучі Анатолій Федорук повідомив про звільнення Бучі, жахіття, які після себе залишив російський агресор: сотні загиблих мирних мешканців цього містечка під Києвом,  з яких близько 300 поховані у братських могилах.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.