Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Фб ПвК ''Захід''

Середа, 6 квітня 2022, 09:31

ППО збила ракету, уламки якої спричинили пожежу на околиці Радехова

повітряна тривога

Уламки збитої ППО ракети впали на цивільний об'єкт на околиці Радехова та спричинили пожежу, ніхто не постраждав.

Про це сьогодні, 6 квітня, на брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"Вчора на території Львівської області силами ППО "Захід" було збито дві ракети, уламки яких попали в цивільний об'єкт внаслідок чого було загоряння. Силами ДСНС пожежа була погашена, жертв і постаждалих немає" – наголосив Козицький.

За його словами, старий закинутий об'єкт знаходиться на околиці міста.

Натомість Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗСУ у Фейсбуці заявили, що вчора ввечері знищили дві крилаті ракети над територією Львівщини.

"Наприкінці минулої доби винищувачі окупантів із території Білорусі нанесли удар крилатими ракетами по території України. Цілями рашистів мали стати об'єкти цивільної інфраструктури Львівської області, але завдяки успішним діям підрозділів зенітних ракетних військ ПвК ''Захід'' дві крилаті ракети було знищено, що унеможливило потрапляння ракет ворога у ціль" – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, вчора під час повітряної тривоги у Радехові було чути вибухи, пізніше Львівська ОВА повідомила про ракетну загрозу та закликала мешканців області не виходити із укриттів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.