Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

Середа, 13 квітня 2022, 13:07

Посадовця Львівської залізниці спіймали на хабарі у понад 20 тисяч гривень

хабар

Заступник начальника одного із підрозділів залізниці вимагав у мешканця Львівщини гроші за відпуск відпрацьованого щебеню.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці затримали заступника начальника одного із підрозділів регіональної філії "Львівська залізниця" на хабарництві.

За даними слідства, посадовець вимагав та одержав у мешканця Львівщини хабар у 24 000 грн за безперешкодний відпуск відпрацьованої щебеневої суміші, яка перебуває на балансі Львівської залізниці.

"Службовець встановив ціну 240 грн/м³ товару, при цьому без оформлення необхідних документів, які б підтверджували здійснення фінансово-господарських операцій між покупцем та філією.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 12 000 грн" – наголосили у прокуратурі.

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.