Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Балюк

Фб 80-ої бригади ДШВ ЗСУ

Середа, 13 квітня 2022, 11:33

Львівському десантнику Балюку надали звання Герой України

Володимир Балюк

Володимир Зеленський посмертно надав звання Герой України львівському сержанту десантно-штурмових військ ЗСУ Володимиру Балюку.

Про це йдеться в указі Президента України №233/2022 від 12 квітня 2022 року.

Вчора президент Володимир Зеленський посмертно присудив звання Герой України з наданням ордена "Золота Зірка" трьом загиблим військовослужбовцям, серед яких – військовий 80 десантно-штурмової бригади Збройних Сил України Володимир Балюк.

"За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі постановляю присвоїти звання Герой України з удостоєнням ордена "Золота Зірка" Балюку Володимиру Петровичу – сержанту (посмертно)" – йдеться в указі.

Як повідомляє 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці, Володимир Балюк 5 квітня загинув у бою на Півдні України та особисто знищив дві ворожі БМД й чимало окупантів.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.