Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спалювання сухостою

lv.dsns.gov.ua

Середа, 13 квітня 2022, 15:52

За добу на Львівщині зафіксували шість пожеж сухостою

спалювання сухостою

За добу в області виникло 6 пожеж сухої трави, вогонь знищив понад 1 гектар сухостою.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

За минулу добу надзвичайники Львівщини ліквідували 6 пожеж сухої трави, вогонь знищив понад 1 га сухостою.

"За минулу добу через необережне поводження з вогнем на відкритих територіях було зафіксовано 6 пожеж сухої трави. Вогонь знищив понад 1 га сухої трави та чагарнику.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре нагадує про заборону спалювання сухостою" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 березня надзвичайники Львівщини ліквідували 28 пожеж сухої трави, вогонь знищив понад 6 га сухостою, а 26-27 березня в області через підпали згоріло майже 10 гектарів лісу.

Лише за добу, 14 березня, в області зафіксували 80 пожеж сухостою, натомість 23 березня в області виникло понад 120 пожеж в екосистемах.

Надзвичайники закликають мешканців області не спалювати суху траву, в умовах воєнного стану постійні виїзди рятувальників на ліквідації пожеж сухостою – це не лише зайві витрати ресурсів, а й злочин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.