Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Субота, 16 квітня 2022, 19:45

Садовий хоче на 50 років ізолювати Росію від Леополіс Джаз Фесту

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий пропонує ізолювати Росію на наступні п'ятдесят років.

Про це він заявив під час онлайн-зустрічі на своїй сторінці у Фейсбуці.

Андрій Садовий зазначив, що він проводить надзвичайно серйозну роз'яснювальну роботу з головними офісами іноземних компаній, що ще працюють в Росії, для того, щоб вони нарешті звідти вийшли. 

"Росію треба ізолювати на наступних 50 років. Що якщо людина десь у світі показує паспорт громадянина Росії, то її не мають поселяти ні в готель, ні приймати на навчання, ні продавати квитки на літак чи потяг. Це має бути тотальна ізоляція. Тому що 50 років ця країна має бути ізольована. По іншому те зло, яке вони творять, не лікується. Це той меседж, який я постійно передаю всім іноземним політикам, депутатам, мерам, журналістам, які приїздять до Львова з різних країн", – заявив міський голова Львова.

Також Садовий наголосив на тому, що Росії не можна вірити, оскільки вона була, є і буде джерелом агресії проти України.

Нагадаємо, що голова Наглядової ради Консорціуму "Альфа-Груп", російський мільярдер Михайло Фрідман з 28 лютого цього року потрапив під санкції Євросоюзу, а з 15 березня санкції проти нього запровадила й Велика Британія. Українська філія російського банку"Альфа-Банк Україна" з 2011 до 2018 року була титульним спонсором фестивалю Alfa Jazz Fest, який з 2018 року називається Leopolis Jazz Fest.

Також російський бізнесмен Пьотр Авен, який разом з уродженцем Львова Михайлом Фрідманом є співвласником Альфа-банку та інвесткомпанії LetterOne, оскаржуватиме санкції, які запровадив проти нього Євросоюз та Велика Британія.

Нагадаємо, що виконавча директорка фестивалю Leopolis Jazz Fest Наталія Горбачевська нещодавно заявила про те, що фестиваль відбудеться після перемоги України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.