Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

переселенці

uz.gov.ua

Середа, 27 квітня 2022, 15:37

На Львівщині за добу прийняли понад 1000 переселенців

переселенці

Всього в області прийняли та розселили 331 тисяча осіб.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

За останню добу до Львівської області прибули 1020 вимушених переселенців, а всього на території Львівщини налічується 331 тисяча осіб.

"Розселили в області за добу 1020 людей з інших регіонів. Від початку повномасштабного нападу рф – 331 тисячу жителів інших областей. Велика кількість людей поселилась самостійно у приватному секторі"– написав Козицький.

За його словами, як внутрішньо переміщені особи у Єдиній інформаційній базі даних зареєструвалась 190 тисяч людей, які вимушено прибули на Львівщину, з них 61 тисяча – діти.

Також за добу в області поліція опрацювала 1508 звернень про підозрілих людей чи об‘єкти.

Нагадаємо, на підтримку переселенців у Львівській області передбачили 78 мільйонів гривень. ГО та установам Львівщини виплачуватимуть 30 гривень за розміщення переселенців впродовж одного дня.

Також 9 березня міський голова Львова Андрій Садовий порахував, що за два тижні війни Львів прийняв майже 200 тисяч переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.