Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

lviv.unian.net

Понеділок, 4 лютого 2013, 14:27

БК «Політехніка-Галичанка» переміг БК «Хімік» з Южного

Матч, який відбувся 3 лютого, між «Політехнікою-Галичиною» та «Хіміком» підтвердив статус центрального, завершившись важкою перемогою львівських «левів» із рахунком 80-72.

Протягом більшої частини матчу на майданчику точилася рівна  боротьба. На велику перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів 38-37.

Упродовж наступних десяти хвилин «політехи» додали до свого гандикапу ще два пункти, й лише в середині заключної чверті зуміли переломити хід гри на власну користь.

Дальні кидки плеймейкера южненців Віллі Діна на останніх хвилинах поєдинку не досягнули мети, натомість його візаві Даррел Мітчелл і ще один представник задньої лінії «Галичини» Горан Іконич були влучні з лінії штрафних.

Центровий «Політехніки-Галичини» Владан Вукосавлевич став найкращим гравцем матчу, відзначившись шостим поспіль дабл-даблом у чемпіонаті Суперліги (19 очок + 13 підбирань) і 22 балами рейтингу ефективності.

Джерело: superleague.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.