Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 28 квітня 2022, 12:54

У Львові за понад 20 мільйонів гривень продали дві земельні ділянки

Львів

У місті продали дві земельні ділянки на вул. Трускавецькій – вул. Академіка Підстригача та на вул. Городоцькій за 23 мільйони гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 27 квітня, у Львові провели одразу два земельні аукціони, на яких продали земельні ділянку на вул. Трускавецька – вул. Академіка Я. Підстригача та ділянку на вул. Городоцькій.

За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, виставлені на продаж ділянки – під склади чи гуртівні та під офісні будівлі – продали за понад 23 мільйони гривень.

"У середу Львів провів одразу два успішні земельні аукціони. Це плюс 23 мільйони 100 тисяч 103 гривні до міського бюджету. І це за дві відносно невеликі ділянки, до того ж, у воєнний час.

За обидві ділянки були справжні торги – за кожну змагалися по 5 охочих. І це зрозуміло, адже цільове призначення землі, виставленої на продаж, більш ніж актуальне у ці дні. Одна ділянка – під склади чи гуртівні, інша – під офіси" – наголосив Любомир Зубач.

Ділянка на вул. Трускавецька – вул. Академіка Я. Підстригача, площею 0,65 га, призначена для будівництва та обслуговування гуртівень-складів. Під час аукціону ціна зросла більш ніж удвічі, порівняно зі стартовою, – із 8 мільйонів і майже 185 тисяч до 17 мільйонів 3 гривень.

На другому аукціоні учасники змагались за 0,1996 га на вул. Городоцькій. Ціна також зросла більш ніж удвічі, порівняно з початковою, – з майже 3 мільйонів до 6 100 100 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.