Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 4 лютого 2013, 15:29

Питання Снопківського парку дійшло до генпрокуратури

Народний депутат України від Фронту змін Михайло Хміль звернувся до віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка, міністра екології Олега Проскурякова, генпрокурора України Віктора Пшонки, а також голови Львівської ОДА Михайла Костюка та міського голови Львова Андрія Садового щодо зупинення зменшення меж та забудови природно-заповідного фонду парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва парку «Снопківський» у м. Львові».

Про це Хміль повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Нардеп наголосив, що рішення виконкому Львівської міської ради на звернення ТзОВ "Клуб професійного футболу "Карпати" від 25.01.2013 про розроблення детального плану території в межах вулиць Зеленої, Липової алеї, В. Стуса, Кубанської, прийняли з поспіхом після візиту Костянтина Грищенка до Львова.

"Складається враження, що київське та львівське керівництво домовилися перекинути тягар утримання стадіону "Арена-Львів" з державного бюджету на плечі львів’ян, віддавши в приватні руки земельну ділянку площею 17 га парку "Снопкіський" ФК "Карпати", який бере на себе, у свою чергу, зобов’язання утримання "Арени-Львів". Чи не дивний такий бартер і чи не зависока ціна?", – написав Хміль.

Нагадаємо, попереднє рішення виконкому Львівської міської ради від 26 жовтня 2013 року про "Про розроблення детального плану території району забудови на вулиці Кримській" викликало протести громадськості, опротестувала прокуратура Львівщини.

В результаті, виконком скасував його. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.