Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

bfootball.com.ua

Понеділок, 4 лютого 2013, 16:35

Львів’яни просять Димінського не допустити забудови Снопківського парку

Мешканці прилеглих до Снопківського парку вулиць Львова звернулись до президента ФК "Карпати" Петра Димінського, аби той перешкодив виконанню рішення №59 виконкому Львівської міської ради "Про розроблення детального плану території у межах вулиць Зеленої, Липової Алеї, В.Стуса, Кубанської".

Копію звернення Варіанти отримали сьогодні, 4 лютого. 

"Використовуючи  улюблену всіма львів’янами футбольну команду, влада Львова, підставила її ім’я у брудній боротьбі за землі парків, і 25.01.2013 року прийняла нове рішення №50, про розроблення детального плану території у межах вулиць Зеленої, Липової Алеї, В.Стуса, Кубанської. Де знову включила землі парку Снопківського та дендропарку Бенедикта Димбровського  у розробку, з метою їх майбутньої забудови", – йдеться у зверненні.

Громадськість просить Димінського "сказати "СТОП" цьому рішенню виконкому.

"Ми просимо Вас, прислухатись до львів’ян, та не дати навіть найменшого шансу брехливим чиновникам забрати зелений куточок нашого міста. Ми віримо, що Ви підтримаєте нас, і скажете "СТОП" даному рішенню №50, аби мер міста та його підлеглі, зрозуміли, що Ви на боці простих людей і ніколи не дозволите паплюжити себе і свою команду задля збагачення міських чиновників та мера", – пишуть львів’яни.

Зазначимо, що з приводу рішення №50 виконкому Львівської міської ради народний депутат України Михайло Хміль звернувся до генпрокурора, міністра екології та віце-прем’єр-міністра з гуманітарних питань.

Нагадаємо, 25 січня 2013 року виконавчий комітет Львіської міської ради ухвалив рішення №50 "Про розроблення детального плану території у межах вулиць Зеленої, Липової Алеї, В. Стуса, Кубанської".

Рішення було прийняте на звернення клубу "Карпати" від 14.12.2012 року щодо створення інфраструктури багатофункціонального спортивного (концертно-спортивного) комплексу на базі стадіону "Україна".

У схемі, яка додається до рішення, чітко видно, що територія майбутнього детального плану захоплює Снопківський парк.

Попереднє рішення виконкому Львівської міської ради від 26 жовтня 2013 року про "Про розроблення детального плану території району забудови на вулиці Кримській" викликало протести громадськості, опротестувала прокуратура Львівщини.
В результаті, виконком скасував його.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.