Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Четвер, 5 травня 2022, 14:15

Козицький заплатить громадам за розміщення переселенців заледве 200 тисяч

Максим Козицький

Львівська ОВА виділила 192 тисячі гривень для компенсації територіальним громадам області за розміщення переселенців у березні цього року.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №43/0/5-22ВА від 3 травня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився виділити 192 615 грн з коштів резервного фонду державного бюджету для компенсації витрат власникам житлових приміщень приватного житлового фонду, які безоплатно розміщували переселенців за березень цього року.

"Затвердити розподіл за "Компенсація витрат власникам жилих приміщень приватного житлового фонду, які безоплатно розміщували в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб" на загальну суму 192 615 гривень між розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня, з метою покриття витрат за березень 2022 року власникам жилих приміщень приватного житлового фонду, які безоплатно розміщували в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб" – йдеться у розпорядженні.

Найбільше коштів виділили Жидачівській міськраді – 68 430 грн, Дрогобицькій міськраді – 33 540 грн та Самбірській міськраді – 25 410 грн.

Нагадаємо, на підтримку переселенців у Львівській області передбачили 78 мільйонів гривень. ГО та установам Львівщини виплачуватимуть 30 гривень за розміщення переселенців впродовж одного дня.

Також 9 березня міський голова Львова Андрій Садовий порахував, що за два тижні війни Львів прийняв майже 200 тисяч переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.