Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

futsal.sport.ua

Понеділок, 4 лютого 2013, 18:24

Екс-член "Енергії" Сергій Тригубець травмувався у новому клубі

Новачок команди МФК "Кардинал-Рівне" Сергій Тригубець, який днями повернувся до команди з львівської "Енергії", на одному зі своїх перших тренувань у Рівному зламав ногу в ігровому зіткненні з Олександром Вершиніним.

Футболіста відразу доставили до лікарні, а згодом той повернувся лікуватися до Львова, де проживає його сім'я. За словами головного тренера рівнян Сергія Піддубного, футболіст пошкодив вже колись травмовану ногу, і перелом доволі серйозний. Чи зможе відновитися Сергій Тригубець до завершення цьогорічного сезону наразі сказати важко, повідомив керманич МФК "Кардинал-Рівне".

Нагадаємо, що вихованець рівненського футзалу Сергій Тригубець лише цього тижня перейшов до МФК "Кардинал-Рівне", розірвавши контракт з львівською "Енергією". Керівництво рівненської команди дуже розраховувало на цього гравця в найближчих іграх команди, і сподівалося, що саме його перехід дозволить МФК "Кардинал-Рівне" покращити свої результати в Чемпіонаті України серед команд "Екстра-ліги". 

Джерело: mfc-cardinal.lviv.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.