Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр допомоги жінкам у кризовій вагітності

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 6 травня 2022, 16:07

У Львові з'явився центр допомоги жінкам у кризовій вагітності

Центр допомоги жінкам у кризовій вагітності

У місті відкрили центр допомоги жінкам у кризовій вагітності, де проводитимуть безплатні консультації та навчання.  

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові на вул. Личаківській, 47 відкрили центр допомоги жінкам у кризовій вагітності в якому безкоштовно консультуватимуть, навчатимуть та допомагатимуть жінкам. Ідея створення такого центру належить громадській організації "Збережи життя", яку запустили спільно із Львівським міським центром соціальних служб у місті.

"Центр спеціалізується на питаннях проблеми зниження рівня народжуваності, запобіганню абортам та їх наслідкам. Ми надаватимемо психоемоційну підтримку майбутній матері, а робота із спеціалістами спрямована на допомогу жінкам із незапланованою вагітністю, сім’ям, які переживають трагедію передчасної втрати дитини (завмирання, викидень, захворювання)" – наголосили у Львівському міському центрі соціальних служб "Між нами".

Також для молодих матерів тут організовуватимуть навчальні проєкти, де формуватимуть необхідні навички правильного догляду за малюком, правил особистої гігієни, побудові гармонійних відносин з партнером, ведення домашніх фінансів та облаштування родинного побуту тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.