Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.strazgraniczna.pl

Вівторок, 5 лютого 2013, 11:59

Польські прикордонники затримали п'ятьох українців за нелегальне перебування в Польщі

При проведенні контролю легальності перебування і здійснення господарської діяльності на території Дольного Шльонска (Польща) працівники Судеського відділу прикордонної служби затримали п'ятьох українців.

Про це повідомила прес-служба Судеського відділу прикордонної служби.

Двоє українців не змогли пояснити мети приїзду до Польщі, тому прикордонники запідозрили зовсім іншу ціль перебування, ніж та, яку подавали українці при оформленні віз в консульстві. Як з'ясувалося згодом, один з українців повинен був працювати на території Польщі, другий – брати участь в культурних заходах, а виявилося, що обидва скуповували побутові товари з метою подальшого збуту в Україні.

Натомість двох громадянок України затримали за нелегальний продаж на місцевому ринку кожухів та хутряних виробів. Ще одного українця затримали через відсутність документів – паспорту і візи.

Через порушення закону про перебування іноземців на території Польщі, всі українці змушені були покинути Республіку Польща.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.