Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

streetartutopia.com

Вівторок, 5 лютого 2013, 13:15

Новий соціально-культурний простір Народний дім функціонуватиме у Львові

Народний дім у Львові на Збоїщах отримав вчора, 4 лютого, нового директора Вікторію Швидко та культурно-соціальну стратегію розвитку.

Про це сьогодні, 5 лютого, під час прес-конференції повідомила начальник управління культури Львівської міськради Ірина Подоляк, інформує кореспондент Варіантів.

«Вже є запропонований план стратегічного розвитку», – розповідає Ірина Подоляк.

Як зазначила Вікторія Швидко у коментарі Варіантам, у Народному домі планують організацію мистецьких клубів та гуртків, проведення фестивалів, семінарів, альтернативних культурних святкувань загальновідомих свят та інших соціально-культурних заходів. Це має бути відкрите місце для митців, творчих людей різних мистецьких галузей.

Зокрема, до діяльності Дому вже погодились  долучитися такі відомі львівські організації, як Мистецька майстерня «Драбина» та Wiz-Art. Там планується проведення значної кількості фестивальних акцій організацій, а також створення нових проектів.

Команда працівників Народного дому вже майже сформована і наразі займатиметься технічною частиною та устаткуванням самої будівлі, оскільки вона потребує значної кількості ремонтних робіт. Тим часом управління культури пообіцяло свою допомогу із влаштуванням водопостачання та водовідведення на місці. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.