Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ракетний удар

Фб ППО ПвК ''Захід''

Вівторок, 17 травня 2022, 09:46

Ракетні удари пошкодили залізничну інфраструктуру на Яворівщині: жертв та постраждалих немає

ракетний удар

Сьогодні вночі російські ракети потрапили в об’єкт Львівської залізниці на Яворівщині.

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вночі ворог здійснив ракетний удар по об’єкту інфраструктури регіональної філії "Львівська залізниця" у Яворівському районі. Вибухом пошкоджено залізничну інфраструктуру. Інформації про травмованих чи загиблих не надходило. Попередньо, ракети летіли зі сходу" – заявив Козицький.

Натомість Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗСУ заявило, що збило три крилаті ракети над Львівщиною.

"17 травня, опівночі, ворог завдав ракетного удару по об'єктах інфраструктури  Львівської області. Три крилаті ракети було знищено підрозділами ППО ПвК ''Захід''. За наявною інформацією, атакували Львівщину з південно-східного напрямку крилатими ракетами морського базування" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вночі, російські ракети потрапили в об‘єкт військової інфраструктури на території Яворівського району.

Це шостий ракетний удар на території Львівщини. Перед цим, 15 травня, російські ракети поцілили на територію Яворівщини, а 3 травня російські ракети вчетверте атакували об'єкти у Львові. 18 березня влучили в авіаремонтний завод у Львові. 26 березня було два попадання в об'єкти критичної інфраструктури Львова. Постраждало 5 осіб. 18 квітня внаслідок ракетного удару у Львові загинуло 6 осіб та 8 постраждало.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.