Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

dpsu.gov.ua

Середа, 18 травня 2022, 17:15

За добу з України виїхали понад 30 тисяч людей

пункт пропуску

За останню добу західний кордон України перетнули понад 68 тисяч людей, з них виїхали з країни понад 31 тисяча осіб.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

За добу, 17 травня, державний кордон України на західній ділянці перетнули понад 68 тисяч осіб та понад 18 тисяч транспортних засобів.

Зокрема, минулої доби з України виїхали понад 31 тисяча осіб. Більшість із тих, хто виїхав – понад 18 тисяч людей – перетнули кордон на українсько-польській ділянці. Наразі майже на усіх напрямках відсутні черги із пішоходів та транспортних засобів.

Також до України за минулу добу прибули 37 тисяч осіб, понад 33 тисячі з яких – українці, більшість з них – чоловіки.

Крім цього, було оформлено 239 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Нагадаємо, через введення воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено виїжджати з України, а польські прикордонники спростили формальності при перетині українсько-польського кордону до мінімуму.

Станом на 27 квітня до Польщі прибули 3 мільйони біженців з України, натомість станом на 18 квітня, починаючи з 24 лютого в Україну з-за кордону повернулися 1 мільйон 60 тисяч українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.