Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску з Польщею

Середа, 18 травня 2022, 16:34

На Львівщині судитимуть двох осіб, які незаконно намагалися потрапити до Польщі

пункт пропуску з Польщею

Двом військовозобов'язаним, які за підробними документами намагалися виїхати з України, загрожує обмеження волі на строк до двох років.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці Яворівського районного відділу поліції завершили досудові розслідування та скерували обвинувальні акти на розгляд суду щодо мешканця Сумської та мешканця Харківської областей, які намагалися виїхати до Польщі за підробленими документами через пункти пропуску "Мостиська" та "Шегині", що на українсько-польському кордоні.

Як встановили правоохоронці, 26-річний мешканець Харківської області та 50-річний мешканець Сумської області надали свої анкетні дані для виготовлення підроблених документів, щоб виїхати з України та не потрапити під мобілізацію на службу до Збройних Сил України.

"Підроблені документи у квітні-травні чоловіки пред’являли інспекторам прикордонної служби на переходах "Мостиська" та "Шегині" під час спроб перетину державного кордону України з Республікою Польща. Прикордонники виявили, що документи мають ознаки підроблення та повідомили про це поліцейських" – наголосили у поліції.

Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченим – обмеження волі на строк до двох років.

Додамо, 24 лютого в Україні оголосили про загальну мобілізацію, а чоловікам, які під неї підпадають, заборонили покидати країну. Чоловіки, які евакуювалися на Львівщину, також мають стати на військовий облік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.