Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Спецформа судового експерта

Четвер, 19 травня 2022, 14:39

Експерти Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз отримали дрес-код

Спецформа судового експерта

Львівський науково-дослідний інститут придбав 20 комплектів спеціального одягу для експертів, які  працюють на місцях подій.  

Про це Варіанти повідомила директор Інституту Марія Зелінська.

Марія Зелінська наголосила на тому, що спеціальним одягом будуть забезпечені в першу чергу експерти, які виїжджають на огляди місць подій, адже їхня робота пов’язана з ризиками та небезпекою.

«Двадцять років перед тим експерти Інституту не отримували форму. Це неправильно, адже їхня робота пов’язана зі значними ризиками особливо зараз, в час війни. Спецформу отримають в першу чергу експерти, які проводять дослідження техніки, будівельні й земельні експертизи на місцях», - розповіла вона.

Комплекти одягу розробили і виготовили місцеві підприємці. 

У Львівському науково-дослідного інституту судових експертиз працює понад 130 експертів. Близько 10 експертів Інституту протягом місяця працювали в спеціальній групі Генеральної прокуратури з вивчення воєнних злочинів в Київській області, в тому числі Бучі, Гостомелі та Ірпені.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.