Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

formatcourt.com

Вівторок, 5 лютого 2013, 15:45

Wiz-Art презентують на найбільшому у світі Фестивалі короткометражок у Клермон-Феррані

Львівський фестиваль короткометражок Wiz-Art презентують цими днями на найбільшому у світі фестивалі короткометражок у французькому Клермон-Феррані. 

Про це Варіантам розповіла Ольга Райтер, директорка фестивалю Wiz-Art, яка перебуває зараз у Франції.

Вона розповіла, що дуже багато зацікавлень і чимало пропозицій співпраці отримала за ті кілька днів Фестивалю у Клермон-Феррані.

"Дуже прикольно зустрічати режисерів, яких ти знаєш лише по фільмах і з переписок, представників(ць) організацій, які були віртуальними особами з пошти. Вони всі милі і радо ідуть на зустріч» – зізналася Ольга Райтер. 

Також додала, що Wiz-Art точно планує підписати угоду з Лондонським фестивалем короткометражних фільмів. 

"Ще хочеться з італійцями підписати угоду і з норвежцями, але побачу. Цікаво, що всі іспанці про нас чули і знають завдяки нашій Валі (Валентина Залевська, менеджерка зі співпраці. - Варіанти), яка 2 місяці була в Іспанії і готувала фестиваль" – розповіда директорка фестивалю Wiz-Art.

Нагадаємо, 35-й Міжнародний фестиваль короткометражного кіно в Клермон-Феррані триває з 1 по 9 лютого 2013 року. Це одна з найпрестижніших кіноподій у світі. Його називають «Каннами» короткого метру.

На конкурсі цього року представлено одну українську короткометражку – фільм "Побачення" режисера Євгена Матвієнка. Це історія про мати-одиначку й актрису-початківця, котра береться за будь-яку роботу, щоб забезпечити свою дитину матеріально.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.