Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

molod.in.ua

Вівторок, 5 лютого 2013, 16:20

Серія вишколів для працівників культури стартувала у Львові

Упродовж лютого у Львові проходитиме серія вишколів для працівників  бібліотек, музичних і мистецьких шкіл, музеїв, театрів міста.

 

Про це сьогодні, 5 лютого, розповіла начальник управління Львівської міськради Ірина Подоляк, інформує кореспондент Варіантів.

Перший тренінг із серії вже відбувся і був присвячений темі «Піар та зовнішнім комунікації: чому важливо говорити для людей і з людьми».

«Часто відповідей на такі прості питання люди не знають, часто людям просто потрібно підказати, що керівник установи культури має ставити перед собою питання: для кого я працюю, чому я це роблю і який ефект цього», –  пояснює Ірина Подоляк.

Решта запланованих тренінгів будуть почергово присвячені мотивації, пошуку грантів, стратегічному плануванню та заробітку для установ культури.

Зокрема, Ірина Подоляк наголосила на важливості стратегічного планування для роботи культурних установ, оскільки за кордоном питання планування стало вже звичною справою для подальшого розвитку.

«Нашим установам культури також треба дати цей інструмент», – зазначає начальник управління. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.