Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Цимбалюк

Фб Цимбалюка

Четвер, 26 травня 2022, 13:16

У Львові попрощалися з Петром Цимбалюком, який загинув у війні з РФ

Петро Цимбалюк

Помер начальник управління капітального будівництва Львівської ОВА Петро Цимбалюк, який служив у лавах 24-ої механізованої бригади ім. Короля Данила.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Сьогодні, 26 травня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові відбулося прощання зі загиблим у війні начальником управління капітального будівництва Львівської ОВА Петром Цимбалюком.

Петро Цимбалюк упродовж двох років працював в управлінні капітального будівництва, а на початку повномасштабного вторгнення армії РФ в Україну став до лав ЗСУ.

"У 2014 році пішов добровольцем на схід України. Там Петро Миколайович не один рік захищав Україну від ворога. 25 лютого цього року, коли прийшла повістка, він, не вагаючись, вирішив захищати нашу країну від військ РФ, маючи трьох дітей" – наголосила головний спеціаліст управління капітального будівництва Львівської ОВА Зоряна Поважна.

Петро Цимбалюк служив у лавах 24-окремої механізованої бригади ім. Короля Данила, його поховали у Дублянах.

Нагадаємо, Петро Цимбалюк подав документи на посаду начальника управління капітального будівництва Львівської ОДА у грудні 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.