Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

ukurier.gov.ua

Вівторок, 5 лютого 2013, 19:14

Свободівці не порозумілись з угорським журналістом через "мовне питання"

Редактор ділового тижневика з Будапешту не зумів порозумітись із представниками ВО "Свобода", оскільки ті не знали англійської мови, а російською не розмовляють принципово.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка видання Forbes. Україна Севгіль Мусаєва. 

Як зазначила Мусаєва, журналіст хотів взяти інтерв'ю у свободівців, однак англійської ті не знали, а на пропозицію розмовляти російською отримав категоричну відмову. 

"В результаті довелось розмовляти з ними на суміші сербської та російської мов, а з того, що вони мені розповідали, я зрозумів не бльше половини. Це не толерантно, це дивно", – цитує колегу із Будапешта українська журналістка. 

Також угорський журналіст цікавився, чи дійсно великі шанси у Тягнибока виграти президентські вибори у 2015 році. 

"У вас в країні на слуху дві "С" – "Свобода" та "Сім'я". Чесно кажучи, я в шоці і від першого явища, і від другого. Це ж те, що відкине вашу країну в розвитку на кілька років", – поділився своїми враженнями від реалій української політики угорець.  

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.