Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 30 травня 2022, 16:03

Козицький починає готуватися до опалювального сезону

Максим Козицький

Максим Козицький розпорядився розпочати підготовку до нового опалювального сезону.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 63/0/5-22ВА від 26 травня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився розпочати підготовку до опалювального сезону 2022/23 року та створив робочу групу, яка займатиметься цим питанням.

"З метою забезпечення координації ефективного виконання заходів з підготовки об'єктів господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період, своєчасного початку опалювального сезону 2022/23 року і сталого функціонування підприємств житлово-комунального господарства та соціальної сфери зобов'язую створити обласну робочу групу з координації та розв'язання проблемних питань щодо підготовки житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період і входження в опалювальний сезон 2022/23 року та затвердити її склад" – йдеться у розпорядженні.

Робочу групу очолив перший заступник голови Львівської ОВА Андрій Годик.

Також Козицький затвердив заходи, які необхідно зробити для підготовки до наступного опалювального сезону, та зобов'язав районні державні адміністрації й місцеві ради ОТГ забезпечити виконання та інформування департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОВА про стан виконання цих заходів.

Нагадаємо, з 20 квітня 2022 року у Львові завершили опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.